18:26

Wazup bitches !!
Pluggar Histora gaaah its boring, but i gotta do what i gotta do.
Skolan var chill idag, jag gjorde ett spanska prov och det gick skitbra! jag kunde fan allt. Kom hem åt makrill duschade och satt vid msn en stund and here i am , skriver en inlämningsuppgift som ska vara klar tills imorgon.
Ska plögga nu ha det bra för att jag ska ha det BÄST !

INSPIRATION


Världens snyggaste kvinna enligt mig !

KIM KARDASHIAN

Whats crackiin !

Halloj!
Jag kom precis hem från school ska äta Makrill : ) och sedan plugga spanska :S ughhh


Ä L S K A R DEN !


Pluggar !


CAN'T TELL ME NOTHING !


HOLA

Hej!
Nu har jag precis duschat och ska snart börja plugga matte. Jag har 2 inlämningar och ett spanska prov denna veckan!! HECTIC WEEK!  Idag efter skolan drog jag Hanna och Maria till Kungs och innan det åt vi shushi :D, jag skulle ju köpa min fina bh men självklart så fanns den inte :S blev så jävla sur.
Neh men måste plugga nu ! Ha det bra PEACE

GODMORNING !!

Heej alla ! Jag har lite bråttom till bussen men hinner säkert skriva lite innnan.
Jag var i stan igår men Hanna och Maria =). Vi år shushi och och shoppade. Jag köpte en sexig tröja som jag ska ta bild och visa er sedan också skulle jag köpa en jättefin bh till men det gick inte så bra. Så jag ska förhoppningsvis till Kungs och köpa den efter skolan idag and i will show you ;)
Men måste rusha nu ha de prima!  C yA

LOS ANGELES !



Alarm, tvätta ansiktet, frukost, skolan , FIKA MED HANNA !

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket. jo det har jag visst. Jag vaknade faktiskt imorse och drog mig till skolan =).
Det var en ganska skön dag börjar klockan 10 på fredagar har Historia med  Ewer världens roligaste människa, har alltid lika roligt med honom, det är tack vare honom som har gjort att jag tycker att det är kul med history. Sedan vart det lunch (kommer inte ihåg vad det var , men mat var det) sedan Mellanösterkunskap där vi chattade med människor från mellanöstern hahah... så jo ganska chill var det i skolan. Sedan bestämde jag och Hanna oss för att dra till Kungsmässan !! Vi gick runt lite och Hanna köpte en nagelfil för din information, och efter det fikade vi.  pallar inte skriva mer med mina naglar som är 5643 meter långa. PEJJJC 

HEEEEEEEEEYY !!

Hejsan svejsan! Detta är mitt första blogginlägg weeey. 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0